Frutos: "Geen pijn gevoeld tijdens wedstrijd"

ZONDAG, 26 OKTOBER 2008, 00:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos heeft ondanks alle commotie van de voorbije weken opnieuw zijn waarde bewezen tegen Mechelen. De Argentijn scoorde drie keer. "Ik ben heel tevreden", vertelt Frutos aan Sporza.


"Ik heb drie keer gescoord, dat is toch niet slecht voor 65 minuten. Het belangrijkste komt morgen en overmorgen", zegt Frutos. "Ik heb tijdens de wedstrijd geen pijn gevoeld en heb ook geen schrik, maar we moeten nog afwachten hoe mijn voeten hier op reageren."

"Ik heb de trainer zelf ook gevraagd om te wisselen. Negentig minuten spelen is fysiek wel mogelijk, maar mijn voeten moeten zich stilletjes aanpassen. Volgende week kan ik misschien iets meer spelen. Ik heb acht dagen om me voor te bereiden. Dat is alvast goed nieuws."

Voor veel ploegmaats is de aanwezigheid van Frutos in het team een zegen. "Veel jongens weten hoe ik speel. Boussoufa en Vlcek weten me perfect te vinden. Maar dit is geen transformatie van Anderlecht. De ploeg miste een speler in het punt. Het is spijtig voor Bulykin dat hij geblesseerd geraakte, want hij is een goede speler. Ik ben blij voor hem dat hij gescoord heeft", aldus Frutos.

Bron: Sporza / Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.