De Sutter blijft voor controverse zorgen

MAANDAG, 20 OKTOBER 2008, 00:36 - Junior
Anderlecht-Online No Image Found

In Studio 1 kreeg Frank Raes vandaag het bezoek van Glen De Boeck, ex-speler en ex-hulptrainer van Anderlecht en huidig technisch directeur van Cercle Brugge. Het kleinste kind kon raden wat hét gespreksonderwerp zou zijn.


Glen De Boeck gaf niet te kennen of de transfer van Tom De Sutter, één van de goudhaantjes van ons vaderlandse voetbal, naar Anderlecht al dan niet in kannen en kruiken was.

Enige tijd geleden doken geruchten op dat De Sutter al getekend zou hebben om deze winter naar Anderlecht te verhuizen. De Boeck ontkende noch bevestigde dit. 'Ik ben de technisch directeur. We hebben een communicatieverantwoordelijke om dat naar buiten te brengen.'

Zo leeft de onduidelijkheid voort. Komt De Sutter of niet? Het is een vraag waar we nog even geduld mee zullen moeten oefenen om het antwoord te kennen.

Een andere vraag die Raes stelde aan De Boeck was of hij vindt dat De Sutter het niveau van Anderlecht aankan. 'Hij heeft het potentieel zeker, maar als ik hem was zou ik het seizoen volmaken bij Cercle. Hij kan, misschien vooral op mentaal vlak, nog heel veel progressie maken', aldus De Boeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.