Reacties Van Damme en Losada

ZONDAG, 31 AUGUSTUS 2008, 16:01 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme speelde weer 90 minuten in de verdediging: “We speelden een goede match. We hebben een aantal kansen gecreëerd en scoorden daaruit 4 keer. Dat Bulykin twee keer scoort is voor ons een opsteker.”


“Ik had hem gezegd dat hij in de box voor zijn man moest proberen te komen en dat ik de ballen daar ging proberen te droppen. Het is een goed aanspeelpunt. Hij is hetzelfde type als Frutos: een sterk kopspel en hij kan de bal heel goed bijhouden”, aldus Van Damme.

Trainer Jacobs was in zijn reactie na de wedstrijd vol lof over Losada. Hij mocht voor het eerst dit seizoen in de basis starten: “Ik ben heel blij dat ik vanavond mocht starten. Op de Fan Day werden er heel wat shirtjes met mijn naam verkocht en dat wil je al die supporters toch wel iets teruggeven. Ik heb heel hard mijn best gedaan vanavond. De trainer had mij gevraagd om de ruimtes tussen de lijnen op te zoeken en dat lukte redelijk goed.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.