Anderlecht wijst de pers terecht

ZATERDAG, 30 AUGUSTUS 2008, 12:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er op de relatie tussen Anderlecht en de pers helemaal aan het verzuren is. Heel wat spelers kwamen al bij de Ariël Jacobs klagen over wat er in de krant geschreven werd.


Veel dingen in de pers zouden uit de context gerust zijn. Jacobs: “Ik was precies het OCMW deze week. Heel wat spelers kwamen bij mij klagen. Vooral over wat in de pers is verschenen of volgens hen uit de context is gerukt. Gillet hoopt dat zin uitspraken over de Olympische ploeg die hem door de journalisten in de mand zijn gelegd, niet zijn plaats bij de Rode Duivels gekost hebben. Losada zegt dat hij nooit heeft verklaard daar hij ongelukkig is bij Anderlecht met zijn huidige situatie, maar weet ook hoe moeilijk het is om over te stappen naar een topclub.”

De trainer gaat door met zijn lijstje: “Van Damme start volgende zijn trainerscursus daar jullie hem al vergelijken met Jacky Mathijssen. Kruiswijk is normaal een rustige jongen maar hij was woest toen er werd geschreven dat zijn vriendin tijdens de match van Cercle Brugge in het bezoekersvak moest zat omdat het door Anderlecht slecht geregeld was. Zijn vriendin was niet eens in Brugge. En Proto ... . Ja die zei me dat hij nooit gezegd had dat hij Anderlecht absoluut wil verlaten. Daar zijn we de hele week mee bezig geweest en tussendoor hebben we getraind”, aldus Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.