Kenny Steppe wil niet naar Anderlecht

DONDERDAG, 28 AUGUSTUS 2008, 11:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Opmerkelijk bericht vandaag in de media: Germinal Beerschot zou met Anderlecht onderhandeld hebben over een transfer van doelman Kenny Steppe. Anderlecht ontkent dit echter en de speler zelf voelt niets voor een overgang.


Sinds enkele dagen staat Beerschot-doelman Steppe in de belangstelling van Heerenveen, maar de Antwerpenaren vinden het Nederlandse bod onvoldoende. Met Proto hebben ze echter al wel een vervanger op het oog en het lijkt erop dat ze de huidige nummer twee van Anderlecht erg graag willen aantrekken. Een ruil tussen Proto en Steppe zou men bij Germinal Beerschot niet afwijzen.

Steppe zelf heeft echter geen oren naar een transfer naar het Astridpark. "Zitka uit de ploeg spelen is zo goed als onmogelijk. Ook Proto is daar niet in geslaagd. Ik wil geen transfer naar Anderlecht om er op de bank te zitten. Dat zou m'n carrière schade toebrengen", aldus de jonge keeper.

Anderlecht-manager Van Holsbeeck ontkent dat er al met de Antwerpenaren is gesproken over een mogelijke spelerswissel, maar hij bevestigt wel dat Steppe een speler is die Anderlecht nauwlettend in het oog houdt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.