Reacties Legear, Gillet en Deschacht

MAANDAG, 25 AUGUSTUS 2008, 18:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Gillet was in vorm tijdens Gent: “Maar we verliezen twee punten. Gent is een goede ploeg maar dit hadden we niet uit handen mogen geven. We hebben twee fatale fouten gemaakt."


"En dan viseer ik niemand want op de counter was iedereen teruggeplooid", besloot Gillet na de wedstrijd.

Deschacht stond weer als centrale verdediger opgesteld. Hij zag dat het na de gemiste kans van Legear het berg af ging met Anderlecht: “Legear moet zijn kans op de 3-0 afmaken en dan is de wedstrijd gespeeld. Na die gemiste kans ging bij ons niets meer en gaven we in 15 minuten de wedstrijd gewoon weg. Na de rode kaart kwamen we met elf tegen tien te staan. Toen hadden we afstand moeten nemen.”

Legear was dus goed op weg om Gent helemaal af te maken maar liet de kans op de 3-0 liggen: “Maar dat was geen beslissend moment. In de tweede helft hebben we ons niets te verwijten. Mijn tegenstander, Thompson, mocht blij zijn met de scheidsrechter. In de eerste helft maakte hij twee fouten op mij toen de bal al weg was. In de tweede helft kreeg hij toch nog geel. De scheidsrechter was lief met zijn kaarten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.