Kruiswijk ontevreden over gang van zaken

MAANDAG, 25 AUGUSTUS 2008, 08:33 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Anderlecht Europees uitgeschakeld is en er daardoor spelers op overschot zijn, heeft ook Kruiswijk mogen merken. De speler is ontevreden met de gang van zaken en wil snel duidelijkheid.


Een Nederlandse site had een interview met hem en vroeg naar enkele reacties op de uitschakeling tegen BATE en de sfeer bij Anderlecht: "Dramatisch voor een club als Anderlecht. Financieel lopen ze daardoor heel wat mis. En voor de spelers is het natuurlijk ook heel triest. Ik vind het niet terecht dat hij mij eruit heeft gezet. Alleen het eerste kwartier was niet zoals het had gemoeten, daarna heb ik wel redelijk gespeeld, vind ik."

Ook over de sfeer bij Anderlecht is Kruiswijk niet echt te spreken: "Ze zijn hier wat meer op zichzelf", weet Kruiswijk. Ook de vriendin van de speler bevestigt dit: "Bij Groningen zorgde teammanager Theo Huizinga altijd dat alles voor de spelers goed geregeld was. Hoe je aan een kaart komt voor een uitwedstrijd, moet je hier zelf maar uitzoeken. Tegen Cercle Brugge kwam ik vorige week in het uitvak terecht."

Kruiswijk wil ook niet al te lang meer bij de beloften spelen: "Ik moet zondag trainen en maandag in het tweede elftal spelen. Dit moet niet te lang duren. Ik ben niet naar Anderlecht gekomen om op de bank te gaan zitten of in het tweede elftal te spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.