Reactie spelers op gelijkspel tegen Gent

ZONDAG, 24 AUGUSTUS 2008, 16:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Iedereen is het er over eens dat Anderlecht 2 dure punten heeft laten liggen. Desondanks relativeert Jelle Van Damme het gelijkspel: “Vier op zes is op zich niet slecht, maar we hadden zes op zes kunnen halen”, aldus Van Damme.


“Wat er precies gebeurde na die 2-0 kan ik moeilijk uitleggen. Als je het kan uitleggen, zou je het moeten kunnen voorkomen. Of Gent nu een titelkandidaat is na die 2-2 is moeilijk te zeggen. We hebben nog maar twee matchen gespeeld.”

Mbark Boussoufa: “We begonnen heel goed aan de match, maar het kan niet dat je een 2-0-voorsprong weggeeft. We gingen voluit voor de winst, maar na die 2-2 is het uiteraard moeilijk om terug te vechten. We moesten weer helemaal opnieuw beginnen en dat is niet eenvoudig. De drie punten thuishouden was de opdracht en daar zijn we jammer genoeg niet in geslaagd. Dit is uiteraard balen. Hadden we de 3-0 gescoord, dan was de wedstrijd afgelopen, maar het draaide anders uit.”

Gillet: “We probeerden nog wel na die gelijkmaker, maar het lukte ons niet meer. We verliezen twee punten vandaag. We starten heel goed en vallen dan terug. Dat zou niet mogen gebeuren. Het is duidelijk dat we een spits als Nicolas Frutos missen. Ik ben dan ook blij dat Bulykin aangetrokken werd.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.