Jacobs niet te spreken over tegendoelpunten

ZONDAG, 24 AUGUSTUS 2008, 00:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Twee tegendoelpunten heeft Anderlecht moeten slikken op eigen veld tegen Gent. Twee doelpunten die Anderlecht twee punten gekost hebben. "Ongelooflijk, het was net alsof Gent op training bezig was zonder tegenstanders", klonk het.


"Zo makkelijk mochten de bezoekers voorzetten en binnenkoppen. Blijkbaar was die gemiste 3-0 een mokerslag die nog harder aankwam door die gelijkmaker op slag van rust", aldus de trainer.

"Onze start was dan weer geweldig. We speelden heel gretig en gingen door op elan van tegen Cercle. We lieten de bal vlot circuleren en de Gentenaars wisten niet waar ze het hadden. Na die inzinking in het derde en het vierde kwartier bracht Iakovenko meer diepgang. Hij moest tussen Suler en Smoje verwarring stichten en in de ruimte duiken. Hij heeft zijn contract vervuld, alleen jammer dat Iakovenko niet scoorde, vooral bij die tweede kans. Jorgacevic lag al op de grond."

"Ik verkoos Chatelle te brengen voor de leeggespeelde Legear om zo Chatelle linksachter Thompson nog wat meer af te peigeren. Op tien minuten van het einde viel Losada dan in, zeker niet onaardig, maar hij mist duidelijk nog vertrouwen. Ik hoop dat zijn aanpassingsperiode niet te lang meer duurt."

Bron: HLN



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.