Jacobs: "Het is een wedstrijd die alle kanten uit kan"

VRIJDAG, 22 AUGUSTUS 2008, 16:46 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen ontvangt Anderlecht in het Constant Vanden Stockstadion AA Gent. De ploeg van Michel Preud' Homme won op een zeer overtuigende wijze met 5-0 van Bergen. Komt daarbij dat Gent altijd al een moeilijk tegenstander was.

De voorbereiding van Anderlecht naar de wedstrijd toe was niet optimaal. Paars-wit moest heel wat spelers afstaan aan de bondscoaches van hun vaderland:"Internationals missen is nooit leuk, maar je moet er mee leren leven, want je kan er niets aan veranderen", beseft Jacobs.

"Afgelopen seizoen hebben we het drie keer moeilijk gehad tegen Gent. Hun selectie is ook bijna volledig intact gebleven en dat zou een voordeel moeten zijn. Ze hebben qua resultaten alvast een goeie voorbereiding achter de rug. Ze wonnen afgelopen week hun eerste match met 5-0, dan heb je natuurlijk ook vertrouwen. Het is een wedstrijd die alle kanten uit kan”, aldus de coach op de persconferentie bij het bekend maken van de selectie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.