Chatelle: "Bewezen dat we mentaal sterk zijn"

DINSDAG, 19 AUGUSTUS 2008, 14:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht begon zaterdag goed aan het seizoen met een 0-3 winst op Cercle. De druk was dan ook groot. "Ik denk niet dat ik al ooit zoveel druk gevoeld heb", aldus Thomas Chatelle in Het Nieuwsblad.


"Bij Genk was er na de Europese uitschakeling ook heel wat druk, maar bij Anderlecht wordt die druk nog eens vermenigvuldigd. Maar goed, we kunnen die uitschakeling hier ook beter opvangen dan bij Genk omdat hier meer kwantiteit, kwaliteit en ervaring is. In voetbal kan alles snel veranderen. Vorige week werden we bijvoorbeeld opgewacht door vijftig boze supporters, deze week werden we opgewacht door supporters die ons omarmden."

Komende zaterdag speelt Anderlecht thuis tegen Gent. "Competitie en beker zijn onze doelstellingen, dus voor die matchen zullen we heel wat druk op onze schouders hebben. De wedstrijd tegen Gent zal niet gemakkelijk zijn, maar dat was ook het geval voor de wedstrijd tegen Cercle. Maar we hebben bewezen dat we mentaal sterk staan. De wedstrijd tegen Cercle heeft ons vertrouwen gegeven. Zaterdag moeten we bevestigen", weet Chatelle.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.