Sare: "Ik blijf bij Anderlecht"

DINSDAG, 19 AUGUSTUS 2008, 14:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Er is voorlopig nog geen concrete interesse in Biglia, maar Anderlecht houdt met Bakary Sare alvast een vervanger achter de hand. "De trainer heeft me gezegd dat hij op me rekent", aldus Bouba.


"Zaterdag dacht ik eigenlijk al dat ik zou starten en ik had me daar dan ook op voorbereid", vertelt Sare in Sudpresse. "Het was een teleurstelling toen ik zag dat ik niet in de ploeg stond, maar ook niet meer dan dat. Ik ben meer ontgoocheld dat de club dit seizoen geen Europees voetbal speelt."

Sare speelt het liefst als verdedigende middenvelder, maar kan ook op andere posities uit de voeten. "Soms zien ze me als een centrale verdediger omdat ik in staat ben om daar te spelen, maar ik ben een middenvelder. En het is ook op die positie dat ik wil doorbreken."

Met Roland Lamah zag hij één van zijn vrienden vertrekken bij Anderlecht. "Ik heb een vriend verloren, ik begrijp zijn keuze, maar ik ben niet van plan hetzelfde te doen. Ik blijf bij Sporting en zal op het einde van het seizoen de balans opmaken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.