"Lamah moet nog leren werken"

DINSDAG, 19 AUGUSTUS 2008, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad reageert Yves Baré, de ex-manager van Roland Lamah, op diens vertrek bij Anderlecht. "Lamah acht zichzelf klaar voor een basisplaats", aldus Baré. "Als het niet bij Anderlecht kan, dan bij een andere ploeg."


"Ik heb hem nochtans gevraagd om nog wat geduldig te zijn, maar jonge spelers willen alleen maar horen wat ze zelf willen horen en accepteren nog maar weinig advies", gaat Yves Baré verder. "Roland moet ook beseffen dat hij nog jong is en nog moet groeien. Nu teert hij vooral op zijn talent. Hij moet leren werken."

Harde woorden van Baré aan het adres van zijn ex-poulain, want sinds kort behartigt hij niet langer de zaken van Lamah. "Ik kreeg opeens een brief van Lamah om te melden dat hij een andere zaakwaarnemer had. Meer dan vier jaar heb ik alles voor die jongen en zijn familie geregeld en dan word je aan de kant geschoven voor managers die met clubs komen aandraven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.