Goor: "De Boeck zijn plannetje is mislukt"

MAANDAG, 18 AUGUSTUS 2008, 18:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft door te winnen van Cercle Brugge revanche genomen op Glen De Boeck. De trainer van Cercle beweerde immers dat er enkele spelers aanwezig waren op De Nacht van het Zoute in Knokke.


Dit evenement vond plaats één dag voor de Supercup en twee dagen na de Europese uitschakeling. Bij verschillende spelers was deze uitspraak in het verkeerde keelgat geschoten. Zo onder meer bij Jelle Van Damme die na zijn doelpunt Glen De Boeck wat ging provoceren: "Als je scoort gaat er vanalles door je hoofd. Ik wilde Glen De Boeck wel iets duidelijk maken. Wat hij in de krant verklaarde over Anderlecht konden we gewoon niet pikken."

Ook Deschacht is zeer duidelijk: "De Boeck vertelde leugens. Alle spelers bij Anderlecht zijn 100% professioneel. De avond voor de Supercup tegen Standard zat iedereen thuis", aldus de verdediger. "We hebben hier 0-3 gewonnen op karakter en er zijn weinig ploegen die ons dat zullen nadoen. Hopelijk zijn er nu geen leugens meer."

Goor: "Zijn plannetje is mislukt omdat hij te algemeen bleef. Als Glen ons wilde aanvallen had hij beter de namen genoemd van de spelers die op dat feest waren. Dat kon hij niet, gewoon omdat er niemand van ons in Knokke was."

Glen De Boeck wou zelf niet veel kwijt over het voorval: "Van Damme, Deschacht? Ik weet van niets. Na dat doelpunt van Van Damme was tegen mijn assistent aan het praten omdat het doelpunt viel na een stilstaande fase, iets waar ik mijn spelers had voor gewaarschuwd. Ik zag niet eens dat Van Damme provoceerde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.