Ariël Jacobs bedankt de supporters

ZATERDAG, 16 AUGUSTUS 2008, 23:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks de ruime 0-3 overwinning tegen Cercle Brugge had coach Ariël Jacobs weinig zin om een reactie te geven na de wedstrijd. "Ik wil alleen maar de supporters bedanken", reageerde Jacobs.


Anderlecht kwam de voorbije dagen meermaals negatief in het nieuws en dat zit de trainer hoog. “Het is normaal dat je na een nederlaag kritiek krijgt. Onze supporters waren na de Europese uitschakeling massaal aanwezig voor de Supercup op Standard. Ook vandaag waren ze talrijk present. Dat heeft de spelers veel vertrouwen gegeven. Al de rest is bladvulling", aldus Jacobs.

In de tweede helft was er een incident met Jonathan Legear. Nadat hij de 0-2 had gescoord spelde Ariël Jacobs hem de les en vijf minuten later werd hij van het veld gehaald. "Jona heeft het in zijn hoofd soms moeilijk", zegt Jacobs. "Hij heeft soms problemen met zijn positiespel. Hij wil heel offensief spelen, maar steekt dan te veel energie in zijn defensieve taken. Hij gaf Nyoni teveel ruimte en kan er dan wel achter lopen, maar hij kan dat ook voorkomen met een betere positie."

Na de wedstrijd was het incident echter al vergeten. "Ik bewijs hem hier eigenlijk geen dienst mee. Het is dan ook niet nodig om hem meteen na de wedstrijd terecht te wijzen. Dat maakt het voor hem alleen maar moeilijker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.