"Er rust een grote druk op onze schouders"

ZATERDAG, 16 AUGUSTUS 2008, 13:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij heeft duidelijk gezegd dat hij bij Anderlecht wil blijven ondanks de Europese uitschakeling. Sinds kort heeft Mbark Boussoufa ook een begeleider zodat de speler zich volledig op het voetbal kan concentreren.


“Op dit moment is het erg moeilijk voor iedereen, ook voor mezelf. Ik weet dat ik nog niet op mijn goede niveau zit en het is erg frustrerend als het slecht gaat. Ik moet meer brengen en ik ben volwassen genoeg om mijn verantwoordelijkheid te nemen.”

“We missen een echte goalgetter. In moeilijke matchen heeft die maar één of twee kansen nodig om een doelpunt te scoren. Dat kan een bevrijding zijn voor de ploeg. Nu moeten we rekenen op verschillende jongens om te scoren. We moeten met z'n allen vechten om doelpunten te maken”, aldus Mbark in Het Nieuwsblad.

“Voor de eerste match tegen Cercle rust er een grote druk op onze schouders. Door onze zwakke prestaties van de voorbije weken moeten we een goed resultaat behalen. We moeten opstaan in Brugge, maar Cercle is een sterke tegenstander. Maar het is een nieuwe match en een nieuw begin.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.