Jabobs: "We openen meteen met een topper"

VRIJDAG, 15 AUGUSTUS 2008, 15:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Cercle Brugge opent Anderlecht morgen tegen de revelatie van vorig seizoen. "We spelen een topper, maar alle eerste wedstrijden van een kampioenschap aanzie ik als een topper", aldus trainer Jacobs.


Door de blessure van Suarez en de twijfels omtrent Kanu, heeft Jacobs zeker geen luxeprobleem vooraan. "Het is heel vreemd, maar het is vaak zo dat je op posities waar je goed voorzien bent, bijna geen blessures oploopt, terwijl dat op de plaatsen waar je niet veel overschot hebt, net wel gebeurt", zo vertelt de coach over het spitsenprobleem.

Jacobs beseft dat Anderlecht nog niet op toerental draait, maar waarschuwt voor vroegtijdige conclusies. "Het kampioenschap wordt morgen niet gespeeld, dat loopt over 34 speeldagen", aldus Jacobs. "Eind december vorig jaar gaf niemand nog om onze kansen om Europees voetbal af te dwingen. Uiteindelijk eindigden we nog op een zucht van de titel. Niemand kan voorspellen hoe het zal verlopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.