Selectie: Cercle Brugge - Anderlecht

VRIJDAG, 15 AUGUSTUS 2008, 15:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft 21 spelers geselecteerd voor de competitie-opener tegen Cercle Brugge. De Braziliaan Kanu zit in de kern, maar is nog onzeker. Polak, Gillet, Wasilewski en Van Damme zijn wel paraat.


Kanu kreeg woensdag op training een trap op de knie en ondervindt nog steeds hinder hiervan. De verrekking aan de kuit die Jan Polak tegen Standard opliep, is wel helemaal geheeld. Het zelfde geldt voor de blessure van Guillaume Gillet (contractuur dij).

Ook Marcin Wasilewski (blessure knie) en Jelle Van Damme (operatie enkel) zijn weer klaar voor de strijd. Van Damme traint al een hele week probleemloos mee met de groep. Silvio Proto maakt ook deel uit van de groep, maar tijdens de training kreeg hij vandaag een trap tegen de onderrug. Het blijft afwachten hoe hij dit verwerkt.

Biglia en Suarez (beide blessure) zijn er niet bij, net als Lamah en Siani die de club verlaten hebben.

Selectie: Boussoufa, Chatelle, Deschacht, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kanu, Kouyaté, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.