Jacobs: "Moeten nu niet panikeren"

WOENSDAG, 13 AUGUSTUS 2008, 19:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zonder diepe spitsen trekt Anderlecht zaterdag naar Cercle. De druk is groot bij paars-wit, ook Ariël Jacobs beseft dat. "Ik bekijk het nu liever match per match", verklaart de coach.


"Na de Europese uitschakeling en het verlies in de Supercup hebben we de koppen bij elkaar gestoken. Ik hoop dat de boodschap goed is aangekomen bij de spelers, maar dat zal pas blijken na 34 matchen in het seizoen. Iedereen moet nu beseffen dat Anderlecht dubbel bekeken wordt. Normaal wordt deze club al goed in de gaten gehouden, maar na de uitschakeling voor de Champions League zullen we extra geviseerd worden. We kunnen ons maar weinig misstappen permitteren", zegt Jacobs in Het Nieuwsblad.

"De Europese uitschakeling valt met niets goed te maken. Wat weg is komt niet meer terug. Toch moeten nu ook niet panikeren. We zijn mentaal in staat om de knop om te draaien en ons te focussen op de competitie. Door het uitvallen van Frutos moet ik misschien wel een nieuw systeem zoeken. Ik heb geen diepe spitsen meer, daarom experimenteer ik ook met een 4-4-2 systeem", aldus de trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.