Tantush zal Boussoufa gaan begeleiden

WOENSDAG, 13 AUGUSTUS 2008, 11:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft beslist om Mbark Boussoufa een begeleider te geven. Abdel Tantush, die die de vorige seizoenen Ahmed Hassan bijstond, krijgt die taak. "Ik heb daar niet om gevraagd", reageert Boussoufa.


"Anderlecht en Abdel Tantush hebben samen deze beslissing genomen", licht Boussoufa toe."Maar hij kan me op sommige punten helpen zodat ik mij alleen op het voetbal moet concentreren. En dat vind ik goed."

Abdel Tantush: "De praktijk zal moeten uitwijzen wat ik zal doen: privé-zaken, praktische dingen, motivatie ook. Als Mbark me roept, sta ik klaar. De club moet op de hoogte zijn van wat er gebeurt. We mogen hem niet aan zijn lot overlaten."

Boussoufa blijft voorlopig ver onder zijn topniveau en beseft dat zelf ook. "Ik ken mijn verantwoordelijkheid en weet dat ik meer moet kunnen brengen. Ik weet dat ik mijn niveau nog niet haal, frustrerend. Ik ben daar echt mee bezig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.