Deschacht: "Stonden telkens verkeerd"

MAANDAG, 11 AUGUSTUS 2008, 13:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht liet zich tegen Standard drie keer ringeloren vanop stilstaande fases. De zoneverdediging van paars-wit faalde. "Het is niet dat we andere opdrachten kregen dan anders", zegt Olivier Deschacht.


"We verdedigden altijd zo en normaal werkt dat heel goed. Dat Pareja er niet is, maakt niets uit. Met deze verdediging hebben we vorig seizoen fantastisch gespeeld. Nu stonden we echter telkens verkeerd. Standard heeft het slim aangepakt en heeft ons goed vastgezet, wij speelden dom", zegt Deschacht in Gazet van Antwerpen.

"Niet alleen waren we niet alert op de stilstaande fases, we stonden ook veel te gemakkelijk fouten en corners toe. Zo breng je jezelf in moeilijkheden. Alles zit een beetje tegen op dit moment. Maar de fout ligt in de eerste plaats bij onszelf. We dachten dat het gemakkelijk zou gaan en hebben gefaald. Deze wedstrijd was een goede les voor ons", aldus de vicekapitein.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.