Jacobs: "Gebrek aan beweging en diepgang"

MAANDAG, 11 AUGUSTUS 2008, 11:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kampt nog stets met defensieve problemen, maar ook voorin loopt het niet zoals het moet. Paars-wit creëert nauwelijks kansen. "Dat is het verhaal van het kip en het ei", zegt Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad.


"Er komen te weinig bruikbare ballen, maar er is ook gebrek aan beweging en diepgang, aan présence . Waaraan ligt het dan? Tot hiertoe scoorden in officiële wedstrijden alleen Polak, Biglia en Gillet. Ja, vandaag ook Suarez. Maar dat was op strafschop."

Jacobs heeft nog een week om zijn spelers op scherp te krijgen voor de eerste competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge. "Borisov moet ondertussen vergeten zijn. Over een mentaal probleem wil ik dus niet horen spreken. Trouwens: vorig seizoen won Anderlecht in de Supercup makkelijk van Club Brugge, ook met 3-1 overigens, en iedereen voorspelde een titel voor Anderlecht. We weten hoe het afliep. Misschien is het dit seizoen wel anders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.