Jacobs dreigt met sancties

MAANDAG, 11 AUGUSTUS 2008, 09:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wanprestaties tegen BATE en Standard, hekelt Ariël Jacobs sommige van zijn spelers. "Ik ben verplicht met sancties uit te pakken. Spelers die niet luisteren, riskeren een niet-selectie of een boete."


Hetgeen Jacobs vooral stoort is dat enkele spelers meer lopen te reclameren dan zich met hun spel bezig te houden. "De spelers gebruiken hun agressie op de verkeerde manier", aldus Jacobs in Gazet van Antwerpen. Al die kaarten voor gemekker tegen tegenstanders en scheidsrechters, dat moet eindelijk ophouden."

"Ik heb de spelers daarvoor gewaarschuwd voor BATE Borisov en voor Standard maar het helpt niet. Ze hypothekeren hierdoor de clubbelangen en hun eigen speelkansen."

De coach blikte ook nog event terug op de wedstrijd tegen Standard. "We werden gepakt op drie stilstaande fasen", weet Jacobs. "Akkoord, we verdedigden in zone maar we kwamen altijd te laat. Werden die spelers van Standard ook maar even gehinderd?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.