Suarez: "Lange bal is mijn spel niet"

ZATERDAG, 9 AUGUSTUS 2008, 11:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De kans is groot dat Matias Suarez vanavond in de Supercup aan de aftrap verschijnt. De Argentijn liet in zijn invalbeurt tegen BATE enkele aardige dingen zien. "Ik zit met gemengde gevoelens", aldus Suarez.


"Enerzijds ben ik heel blij dat ik nu in Europa speel", zegt Suarez in Gazet van Antwerpen. "Mijn droom is nu werkelijkheid geworden. Ik heb zelfs even kunnen proeven van de Champions League. Helaas is het niet gelopen zoals ik me had voorgesteld. Ik ben erg ontgoocheld met ons resultaat.

De spits blikt terug op de wedstrijd tegen BATE: "Er werd vaak met de lange bal gespeeld. Dat is niet echt mijn spel. Liever speel ik achter een diepe spits en krijg ik ballen van de flanken. Ik ben niet helemaal tevreden met wat ik tot nu toe heb laten zien, maar ik weet dat ik nog veel vooruitgang kan boeken."

Straks speelt hij met Anderlecht de Supercup tegen Standard. "Tegen Standard zou ik graag aan de aftrap komen", vertelt Suarez. "Maar dat is niet mijn beslissing. Fysiek voel ik me in elk geval klaar om 90 minuten te spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.