Rnic: "Niet vergelijken met Wasilewski"

ZATERDAG, 9 AUGUSTUS 2008, 09:55 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nemanja Rnic maakte in de terugwedstrijd tegen BATE Borisov een ongelukkig debuut. De verdediger pakte een vermijdbare rode kaart, zoals Wasilewski in de heenmatch, en was daarna de gebeten hond.


Trainer Ariël Jacobs sprak zelfs dat hij met Rnic een kopie van Wasilewski heeft gekregen in plaats van een concurrent voor de Pool. Rnic is daar allerminst gelukkig mee. "Ik wil me niet vergelijken met Wasilewski omdat we twee verschillende type voetballers zijn", zegt de Serviër in Het Nieuwsblad. "Wasilewski is nu even buiten strijd en ik moet mijn kans grijpen. Niemand wil nummer twee zijn."

Rnic is nu al een tijdje in Brussel en past zich goed aan. Op zijn truitje staat nummer 44. "Ik speel het liefst met het nummer vier omdat dat het nummer van mijn vader was. Hij speelde onder andere voor Partizan Belgrado en de New York Arrows. Omdat nummer vier al genomen was, heb ik voor nummer 44 gekozen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.