"Supercup kan uitschakeling niet uitwissen"

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2008, 19:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelt dus morgen de Supercup tegen Standard, maar of paars-wit er klaar voor is, is nog maar de vraag. "Dit duel tegen Standard is eigenlijk vooral een oefenswedstrijd", aldus trainer Jacobs.


"De wedstrijden tegen BATE zijn nu voorbij, maar niet vergeten. Het is niet door de Supercup te winnen dat we die uitschakeling zullen uitwissen. Je kan gewoon niet uitwissen wat onuitwisbaar is", zegt Jacobs op de website van Anderlecht.

"Hoelang deze uitschakeling in de hoofden van de spelers zal blijven spelen, weet ik niet. Maar we voelen ons slecht. We blijven achter met een gevoel van veel te weinig. Een gevoel van schaamte ook. Met alle respect voor BATE, maar ondanks de kwaliteiten van de Wit-Russische ploeg moet Anderlecht zich tegen zo'n team altijd kwalificeren."

"We hebben de Europese uitschakeling enkel en alleen aan onszelf te danken", aldus Jacobs die aangaf ook al individuele gesprekken te hebben gevoerd met de spelers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.