Anderlecht heeft plan C, D en E klaar

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2008, 10:21 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het bestuur staat de komende dagen voor de zware taak om te beslissen welke spelers mogelijk worden verkocht. Toch is het verkopen van spelers niet de enige optie. Er zijn ook andere plannen mogelijk.


Financieel directeur René Trullemans werkte na de 1-2 uit de heenmatch al aan het financieel rampscenario. "De plannen C, D en E liggen klaar", aldus Trullemans in Gazet van Antwerpen. "Er is een keuze tussen spelers verkopen, een lening aangaan, of de herbouwing van het jeugdcentrum in Neerpede uitstellen.

Toch lijkt een scenario zonder één speler te moeten verkopen bijna onmogelijk. "Ik heb vanmiddag met Van Holsbeeck gebeld", zegt Trullemans, op vakantie in Tunesië. "Ze weten perfect wat er moet gebeuren. Gelukkig hebben we de jongste jaren een spaarpot opgebouwd. Die kunnen we nu aanspreken, zodat we niet het héle verlies aan inkomsten moeten compenseren met transfers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.