Jacobs: "Normaal dat er spelers moeten vertrekken"

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2008, 10:18 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Iedereen lijkt te beseffen dat er verschillende spelers Anderlecht zullen verlaten. Trainer Ariël Jacobs heeft zich voorgenomen om zich niet te bemoeien met wie wel of niet mag vertrekken.


"In de deze omstandigheden is het normaal dat er spelers moeten vertrekken. Als half september de resultaten blijken tegen te vallen, zal daar misschien geen rekening mee gehouden worden en zal men op mij schieten. Maar dat is part of the job."

"Toch wil ik absoluut verhinderen dat dit een thema wordt in de kleedkamer. Daar vrees ik toch voor. In de eerste plaats zullen er aanbiedingen moeten binnenkomen. Daarnaast zijn er allicht ook de spelers die te fel ontgoocheld zijn omdat we weer geen Champions League spelen. Voor iemand als Polak moet het missen van de Champions League een enorme opdoffer zijn. Ik hoorde dat hij al een aanbieding van Donetsk liet liggen, precies omdat hij zo in het Europese voetbal geloofde", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.