Biglia twijfelt over vertrek

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2008, 07:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia liet lange tijd uitschijnen dat hij Anderlecht tijdens de zomer zou verlaten. Nu klinkt het enigzins anders bij de Argentijn in Het Nieuwslad: "Schrijf maar op dat ik graag bij Anderlecht wil blijven."


"Ik kom uit een heel moeilijke periode, precies daarom wilde ik koste wat het kost de droom van mijn papa waarmaken. Hij wilde zo graag dat ik zou schitteren op het hoogste Europese niveau. Eerst kreeg ik privé de zwaarste klap, nu komt daar professioneel nog een tik bij."

"Ik heb een grote dankbaarheid tegenover deze club, die me de kans gaf in Europa. Dat zal ik niet snel vergeten. Dat ze dankzij mij geld kunnen verdienen aan een transfer? Daarvoor moet je bij Herman Van Holsbeeck zijn. Maar zelf wil ik nu niet denken aan materiële dingen. Mijn vader was alles voor mij, wat moet je dan praten over geld?"

"Ik wilde wel naar bepaalde aanbiedingen luisteren, maar omwille van de omstandigheden die iedereen kent ben ik naar Argentinië afgereisd. Daarom had ik geen tijd om daar verder op in te gaan. Schrijf maar op dat ik graag bij Anderlecht wil blijven. Ik wil er alles aan doen om de twee resterende doelstellingen, de titel en de beker, te realiseren", aldus Biglia in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.