"Kreeg met Rnic een kopie van Wasilewski"

DONDERDAG, 7 AUGUSTUS 2008, 17:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Coach Ariël Jacobs blikte vandaag terug op de uitschakeling tegen BATE en op het debuut van Nemanja Rnic. "Ik wou met Rnic een concurrent voor Wasilewski en ik heb er een kopie van gekregen", klinkt het droog.


In vergelijking met de heenmatch voerde Jacobs gisteren enkele wijzigingen door in de ploeg. "Ik greep terug naar jongens van vorig jaar, waarmee we in de terugronde succes kenden", legt de trainer uit. "Zij brachten meer ervaring, ook Europees."

Doelrijpe kansen kon Anderlecht tegen BATE nauwelijks afdwingen. "Offensief hebben we niet genoeg kunnen brengen", geeft Jacobs toe. "Dan zit je effectief met een probleem. Europees tellen twee dingen: ervaring en realisme. En die twee toonden we niet tegen BATE."

"We moeten nu zien dat we hier zo snel mogelijk overheen komen, want zaterdag wacht al de Supercup en volgende week start de competitie tegen Cercle. Anderlecht zal meer dan ooit voor de titel moeten gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.