Boussoufa: "Rode kaarten deden ons de das om"

DONDERDAG, 7 AUGUSTUS 2008, 00:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Mbark Boussoufa was zwaar aangeslagen na de Europese uitschakeling. "De spelers geloofden er nochtans sterk in", zegt de Marokkaan in De Standaard. "Tot de 1-1 domineerden wij de partij."


"Maar dan viel die tweede gele kaart. Die was er duidelijk te veel aan." Ook Boussoufa kon gisteren niets forceren. "Ach, ik weet van mijzelf dat ik de grote vorm nog niet te pakken heb. Dit was dan ook nog maar de tweede belangrijke wedstrijd die wij dit seizoen afwerkten. Dan kan je niet verwachten dat elke speler al top is."

"Twee rode kaarten, eentje in elk van beide matchen, dat deed ons uiteindelijk de das om", aldus Boussoufa. "BATE Borisov was ook slimmer dan wij. Met tien tegen elf was het moeilijk. Maar dat mag voor Anderlecht geen excuus zijn."

Boussoufa over zijn toekomst bij Anderlecht:: "Ik heb bijgetekend, maar wat de plannen van het bestuur met mij zijn weet ik niet. Mohammed Tchité werd vorig seizoen ook verkocht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.