Vanden Stock gelooft nog in kwalificatie

DINSDAG, 5 AUGUSTUS 2008, 15:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-delegatie is vanmorgen vertrokken richting Borisov. Woensdag is het erop of eronder tegen BATE. "Het wordt een wedstrijd met het mes op de keel", vertelt Roger Vanden Stock aan Sporza.


"Ik heb nog altijd het gevoel dat we ons kunnen kwalificeren, omdat ik weet dat we beter zijn dan BATE Borisov", zegt de voorzitter. "Na de heenmatch was ik geschrokken, ja. Iedereen was geschrokken, maar alles zat ons ook tegen in die wedstrijd. Hopelijk zit het ons deze keer wel mee, want dit is een erg belangrijke match voor Anderlecht."

"Dit wordt erg belangrijk voor de toekomst, niet alleen van Anderlecht, maar ook van het Belgische voetbal", zegt Vanden Stock. "Als we niet doorgaan, dan gaat de coefficiënt omlaag en daar kunnen we vijf jaar de gevolgen van dragen."

"Of ons budget in dat geval omlaag moet? Ja, want we houden elk jaar minstens rekening met kwalificatie voor de UEFA-cup. Mochten we falen, dan wordt de kern mogelijk afgeslankt. 30 Spelers voor enkel de competitie en beker is veel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.