Zitka: "Moeten absoluut snel scoren"

DINSDAG, 5 AUGUSTUS 2008, 15:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht staat morgen in Wit-Rusland voor een loodzware opdracht na de 1-2 nederlaag uit de heenmatch. "De nederlaag tegen BATE was voor de hele groep een schok", aldus Daniël Zitka in Le Soir.


"We waren de grote favoriet voor de match, maar negentig minuten later waren we wel heel ver verwijderd van de kwalificatie." Zitka gelooft echter dat paars-wit de situatie nog kan recht zetten. "We moeten absoluut snel scoren. Voor mijn part valt het tweede doelpunt in de laatste seconde. Zolang we zelf geen doelpunt binnenkrijgen, is het goed."

Aan een seizoen zonder Europees voetbal wil Zitka momenteel nog niet denken. "Na de match woensdag zullen we wel zien. Voor de heenmatch gaf ik ons 60% kans om door te gaan, nu blijven er maar 4 kansen op tien meer over. We weten wat ons te doen staat: even goed als blok spelen zoals BATE dat hier bij ons is komen doen. En dit keer moeten we onze kansen ook benutten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.