Anthuenis: "Biglia en Deschacht moeten erin"

DINSDAG, 5 AUGUSTUS 2008, 14:35 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook ex-trainer Aimé Anthuenis blikt vooruit op de match tegen BATE Borisov. "Ik schat de kansen op 50-50, ik zie de Brusselaars nog op het nippertje doorgaan", aldus Anthuenis in Gazet van Antwerpen.


"In het verleden is al gebleken dat, als ze er moesten staan, ze er ook stonden. Ik ken de club, ze zijn daar al een paar dagen druk op de ketel aan het zetten. De technische staf en het bestuur zijn de spelers aan het opjutten en klaarstomen", weet Anthuenis.

"Als Anderlecht een kans wil maken, dan moet Jacobs zijn beste ploeg opstellen. In deze omstandigheden wil dat zeggen: zoveel mogelijk Europese maturiteit. Biglia en Deschacht moeten dus weer in de ploeg. Zij kennen de druk bij Anderlecht."

Anthuenis weet dat een uitschakeling zware gevolgen kan hebben. "Geen Europees voetbal betekent één matchke per week en dat met zo'n grote kern. De trainer zit dan met een pak ontevreden spelers, dat is geen geschenk. Anderlecht moet dan de markt op, niet om te kopen, maar om te verkopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.