Deschacht: "Ik was tweemaal teleurgesteld"

MAANDAG, 4 AUGUSTUS 2008, 13:24 - mathh
Anderlecht-Online No Image Found

Na de heenmatch tegen Bate Borisov wou Olivier Deschacht niet spreken over zijn niet-titularisatie. Zaterdag besloot Deschacht dan toch te spreken na de wedstrijd tegen Union Sint-Gillis.


"De match tegen Union was bedoeld als om matchritme te winnen. Toch heb ik geprobeerd er een goede oefening van te maken. En nee, het was geen nutteloze match", zei de verdediger na afloop van de match.

Rnic en Suarez konden tijdens die match niet overtuigen. "Nee, maar we mogen ze niet op basis van één match beoordelen. Anderlecht heeft ze gedurende één jaar gevolgd dus veronderstel ik dat ze meer talent hebben dan wat ze tot nu toe hebben getoond."

Op de vraag of hij hoopt Jacobs te hebben overtuigd om te starten tegen BATE, antwoordde hij: "Ik hoopte hem vorige week al te overtuigen. Dat was niet het geval. Ik was zeer teleurgesteld. Twee keer zelfs. Voor de match toen ik de opstelling zag en na de 90 minuten door het resultaat."

Voor de wedstrijd van woensdag tegen BATE wil Deschacht nog enkele zaken kwijt: "Ik voel vooral de wil om met de groep terug te vechten. Was Anderlecht zo slecht of BATE net zo goed? Ik stel me de vraag. Ik was niet op het veld dus weet ik het niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.