Jacobs: “Ik oordeel niet op basis van deze match”

MAANDAG, 4 AUGUSTUS 2008, 13:03 - mathh
Anderlecht-Online No Image Found

Rnic en Suarez hebben zich niet kunnen bewijzen tegen Union, maar Ariël Jacobs keurt ze nog niet af. De elf spelers die het zaterdagavond opnamen tegen Union waren alles behalve een B-ploeg.


Toch kon paars-wit maar winnen dankzij een owngoal van derdeklasser Union Sint-Gillis. De match was vooral belangrijk voor vier spelers die wel in de basiself zouden kunnen starten voor de terugmatch tegen Bate. Hun namen: Rnic, Deschacht, Biglia en Suarez. Enkel Deschacht wist te overtuigen. Rnic verzamelde slechte pas na slechte pas en de tegengoal is aan hem te wijten. Biglia verloor teveel ballen. Suarez opende de score met een makkelijk doelpunt maar woog de rest van de match niet door.

Jacobs relativeert: "Het was een trainingsmatch. Ik wou dat sommige spelers 90 minuten zouden kunnen spelen. Ik kon niet experimenteren omdat ik te weinig middenvelders had. De uitslag is niet belangrijk, maar toch hadden we meer moeten scoren. De pestaties van Rnic en Suarez beoordeel ik niet op basis van deze match."

Momenteel lijkt Suarez niet klaar voor zo’n belangrijke match als deze tegen Bate. Kanu zou dus moeten starten. De vraag blijft of Biglia weer titularis gaat worden als Gillet Wasilewski vervangt en of Deschacht een plaatsje kan afdwingen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.