Van Holsbeeck: "Er komen geen spitsen bij"

VRIJDAG, 1 AUGUSTUS 2008, 20:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck moest woensdag lijdzaam toezien hoe paars-wit verloor van BATE Borisov. Toch geeft de manager de moed nog niet op. "We moeten nu de rust bewaren", aldus Van Holsbeeck.


"Wat we woensdag zagen was een catastrofaal scenario. Nu moeten we ginder al gaan stunten. Als zij hier met 1-2 kunnen winnen, moeten wij dat ginder ook kunnen. Als het mislukt is het natuurlijk een grote streep door de rekening. Ik geef toe dat we geen budget hebben zonder Europees voetbal. Dat betekent dus dat we ons budget nog eens met 3 miljoen zullen moeten inkrimpen als het volgende week misloopt."

Over de spitsenkwestie: "We gaan geen aanvaller bijkopen. We hebben Vlcek nog en voor het overige gaan we voor Suarez en Kanu. We gingen er van uit dat Frutos één wedstrijd per week zou kunnen spelen. Drie is te veel, maar de belangrijkste zou hij toch elke keer moeten aankunnen."

Ook wou de manager iets kwijt over nieuwkomer Arnold Kruiswijk: "Ik ga hem niet afschieten. Het was zijn eerste wedstrijd voor een nieuwe club. Dit is nog altijd Anderlecht en dat zorgt voor extra druk. Kijk naar Polak in zijn eerste maanden vorig seizoen. Nu is hij de patron. Je moet Kruiswijk tijd geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.