Welke spits speelt volgend jaar bij Anderlecht?

DINSDAG, 29 APRIL 2008, 12:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil nog een extra spits voor volgend seizoen. Mogelijk wordt de optie gelicht op Luigi Pieroni, al is de prijs nog iets te hoog. Verder denkt het aan Amit Ben Shushan van Beitar Jeruzalem en ook Barda wordt genoemd.


Momenteel huurt Anderlecht Pieroni van Nantes. Als het de Luikenaar wil overnemen, moet het 1.25 miljoen euro op tafel leggen. Dit vindt men in Brussel wat veel, volgende week volgen onderhandelingen in de hoop wat van de prijs af te krijgen. Pieroni heeft bij de Franse club nog een contract van één jaar en hij wil zelf graag bij Anderlecht blijven.

Verder meldt SudPresse dat een delegatie van Anderlecht eind deze week naar Israël afreist om Amit Ben Shushan, een aanvaller van Beitar Jeruzalem, te gaan scouten. Ook Club Brugge en RC Genk tonen interesse.

Een derde naam die genoemd wordt is deze van Elianiv Barda van RC Genk. Momenteel is zijn prijs nog te hoog, maar een transfersom plus een speler zou wel mogelijk zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.