Hassan wil Astridpark laatste keer verwennen

DINSDAG, 29 APRIL 2008, 11:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan is opnieuw fit en komt mogelijk aan de aftrap zaterdag. Als er geen testmatchen komen, is dit zijn laatste thuisoptreden voor Anderlecht. "In principe kan Brugge ons niet verslaan", zo klinkt het zelfzeker in de pers.


"Ik wil graag winnen tegen Brugge om nog eens te bewijzen dat Anderlecht de beste ploeg is van de terugronde", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Wij spelen voor ons eigen publiek en er zit meer snelheid in onze ploeg. Eigenlijk was Anderlecht in de terugronde zelfs beter dan Standard."

De Egyptische vedette is nog enorm gemotiveerd om Anderlecht te verlaten door de grote poort. "Als ik moet kiezen tussen de tweede plaats en de Belgische beker, dan zeg ik dat ik ze allebei wil veroveren! Ook onze supporters wil ik met een prijs bedanken voor alles."

Hoewel hij de laatste weken op de bank zat, klinkt hij niet rancuneus. "Trainer Jacobs moet aan volgend seizoen denken en toen ik de Afrika Cup won, draaide de ploeg goed zonder mij. Voor Jacobs was het ook niet gemakkelijk", aldus Hassan, die al een opvolger voor ogen heeft. "Omdat er veel spelers zijn met verschillende kwaliteiten is het moeilijk om een opvolger aan te duiden. Toch zie ik één uitzonderlijke speler: Sasha Iakovenko. Ik hoop dat Anderlecht geduld met hem heeft, want hij heeft ontzettend veel talent."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.