"Ik vraag me af wat de bedoeling van Devroe is"

DINSDAG, 29 APRIL 2008, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Brugge-manager riep gisteren in de pers dat het scheidsrechterskorps zijn club bewust benadeelde aan de vooravond van de topper. Herman Van Holsbeeck reageert hier vandaag op. "Hier kan misschien een strategie achter zitten."


"Devroe draait normaal drie keer zijn tong om alvorens iets te zeggen, maar nu haalt hij uit. We moeten ons afvragen wat de bedoeling is. Nu er prijzen moeten worden gepakt, zal de druk heel groot zijn", aldus de Anderlecht-manager in Het Nieuwsblad.

"Ik hoop echt dat de ref zich zaterdag in de match tegen Club Brugge niet laat beïnvloeden door deze aanval, maar onbewust denkt de ref toch altijd aan die uitspraken terug. Het kan niet de bedoeling zijn dat Anderlecht het slachtoffer wordt. Wij voelen ons soms ook benadeeld door de arbitrage, maar als wij iets te zeggen hebben op de ref, dan richten wij ons tot scheidsrechtersbaas Jeurissen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.