Boussoufa wil nog groeien bij Anderlecht

DINSDAG, 29 APRIL 2008, 10:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa zal zijn contract binnenkort verlengen tot 2012. Een weldoordachte keuze. "Ik moet hier nog groeien en vooral Europees mijn stempel nog meer drukken. Ik zie dan ook niet in waarom ik zou moeten verhuizen."


Boussoufa is momenteel aan een sterke terugronde bezig. Doelpunten en assists dikken vlot aan de laatst tijd. Dit komt volgens hem door de vrije rol die hij nu krijgt van de trainer. "Hierdoor hoef ik niet op de flank te blijven hangen. Ik heb veel bewegingsruimte nodig en rendeer beter als ik mag zwerven", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Toch heeft hij ook een puntje van kritiek op zichzelf. "Ik moet me nu wel wat beginnen te hoeden voor gele kaarten, want ik heb er intussen al acht gekregen", aldus Boussoufa. "Ik sta vaak te nerveus tussen de lijnen, waardoor ik te furieus reageer op beslissingen van de scheidsrechter. Ik moet dat afleren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.