Anderlecht lanceert eigen kredietkaart

MAANDAG, 28 APRIL 2008, 13:49 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de club heeft RSC Anderlecht vandaag een nieuwe gadget voor zijn fans gelanceerd: de RSCA Card! Dit is een kredietkaart, die elke fan kan gebruiken (ook als je geen Fortis-klant bent).

Door het lanceren van een dergelijke kredietkaart volgt Anderlecht topclubs als Ajax Amsterdam, Manchester United en Real Madrid. "De RSCA Card is een succes als we op een termijn van vijf jaar 10.000 tot 15.000 kaarten op de markt kunnen krijgen", aldus Michael Anseeuw van Fortis.

Van Holsbeeck: "Deze kaart is een absolute must voor de supporters. Het moet een bindmiddel tussen de club en de supporter zijn."

De kaart kost 25 euro per jaar en is beschikbaar voor klanten van alle banken. "Wij hebben er baat bij om zoveel mogelijk klanten naar Fortis te brengen", aldus Van Holsbeeck.

Wie de RSCA Card koopt, krijgt bovendien tal van kortingen in verschillende winkels, benzinestations en pretparken. In de toekomst zal je met een RSCA Card ook korting krijgen op abonnementen en tickets voor Europese wedstrijden. Bovendien maken alle klanten ook kans op een meet & greet met één van de spelers, om de aftrap te geven in het Astridpark of om een ticket te winnen voor een topmatch.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.