Biglia snakt naar seizoenseinde

ZATERDAG, 26 APRIL 2008, 09:39 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij prefereert de Olympische Spelen boven een mogelijke Champions League met Anderlecht. De speler heeft nog altijd niet besloten of hij deze zomer Anderlecht verlaat of niet. "Eerst ben ik aan vakantie toe", klint het.


"Nadien zullen we wel alles op een rijtje zetten." De Argentijn blikt ook terug op de wedstrijd tegen Standard vorige zondag: "Het was niet prettig ontwaken. We creëerden wel kansen maar slaagden er niet in ze af te maken. Het verleden kan je niet meer veranderen. We moeten nu focussen op de resterende matchen, al kan ik de ongoocheling van de gemiste titel ook niet verbergen."

De speler wil absoluut geen testmatch tegen Brugge: "Dat zou betekenen dat de competitieduur verlengd zou worden en dat wil ik absoluut vermijden. Ik denk echt niet aan de UEFA CUP en wil die tweede plaats veilig stellen met het oog op de voorronde van de Champions Legeau vooraleer we de bekerfinale spelen. Ik wil die beker in deh oogte steken en dan op vakantie trekken. Ik snak naar rust en tel de wedstrijden af. Even afstand nemen van het voetbal zal deugd doen na een superzwaar seizoen", aldus Biglia vandaag in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.