Pareja maakt rentree in wedstrijdkern

VRIJDAG, 25 APRIL 2008, 19:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs maakte vanmiddag zijn selectie bekend voor de wedstrijd van morgen tegen Sint-Truiden. Een opvallende naam is deze van Nicolas Pareja. Voor het eerst sinds zijn meniscusoperatie is de Argentijn er weer bij.


Sinds deze week traint Pareja weer met de groep en hij is klaar om morgen te spelen. "Nico staat eigenlijk verder dan we hadden gedacht", zo vertelde Jacobs vanmiddag tijdens de persconferentie. "Hij is fit om te spelen, maar Nico is wel iemand die we af en toe moeten afremmen. Hij wil altijd spelen en zou zo wel eens stappen durven overslaan."

Serhat Akin, Thomas Chatelle en Ahmed Hassan zijn er niet bij. Alledrie sukkelen ze nog met blessures. Jelle Van Damme zit een schorsingsdag uit. Verder heeft het er alle schijn naar dat Davy Schollen zijn plaats in doel opnieuw moet afstaan. Daniël Zitka trainde een hele week probleemloos en is opnieuw wedstrijdfit.

De kern: Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Legear, Mpenza, Pareja, Pieroni, Polak, Proto, Sare, Schollen, Vlcek, Wasilewski en Zitka.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.