Anderlecht zoekt nog spitsen

DONDERDAG, 24 APRIL 2008, 19:28 - mathh
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zet zijn zoektocht naar een spits verder. Vandaag wordt meer dan waarschijnlijk duidelijk of de Argentijn Suarez paars-wit komt versterken. Maar de Brusselaars willen het daarbij niet houden.

Serhat Akin en Mbo Mpenza vertrekken hoogstwaarschijnlijk op het einde van dit seizoen. Of Luigi Pieroni volgend seizoen in Brussel blijft is onduidelijk.

De voorlinie van Anderlecht zou er volgend seizoen wel eens heel anders kunnen uitzien. Alleen Nicolas Frutos en Stanislav Vlcek, zijn min of meer zekere blijvers. In de breedte zou Anderlecht nog een paar spitsen willen aanwerven. Eén daarvan wordt meer dan waarschijnlijk de 19-jarige Argentijn Matias Suarez.

Samed Abdul Awudu Okocha, wordt ook genoemd als bijkomende versterking. De 23-jarige Ghanese spits speelt momenteel bij het Israëlische Maccabi Netanya. Anderlecht krijgt voor het aantrekken van Okocha concurrentie van het Spaanse Mallorca, het Italiaanse Udinese en Monaco.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.