"Hij was de grootvader van alle supporters"

DONDERDAG, 24 APRIL 2008, 12:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Honderden mensen woonden vandaag de uitvaart van Constant Vanden Stock bij. Veel gewone supporters ook. "Alle mooie jaren die we als supporter van Anderlecht beleefd hebben, hebben we aan 'monsieur le président' te danken."


Door de grote opkomst was het kerkje dat plaats biedt aan 350 personen te klein. Veel supporters volgden de begrafenis op een groot scherm buiten de kerk. De eerbied voor de oud-voorzitter is zeer groot. "Hij was de grootvader van alle supporters. Een zakenman, maar vooral een man van het volk die dicht bij spelers en supporters stond", aldus een supporter.

Ook veel bekende gezichten waren naar Anderlecht gekomen om afscheid te nemen van deze grote meneer. Naast een grote delegatie van de voetbalbond en de voltallige spelersgroep, tekenden ook een rist oud-Anderlechtspelers present. Zo kwamen onder meer Jef Jurion, Jan Mulder, Stéphane Demol, Patrick Vervoort, Pär Zetterberg en Enzo Scifo hun medeleven betuigen. Ook Michel D'Hooghe, voorzitter van Club Brugge, was er.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.