"Lat van Anderlecht ligt hoger dan die van Standard"

WOENSDAG, 23 APRIL 2008, 13:42 - mathh
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck over de jeugd bij Anderlecht: "Het jeugdig middenveld van Standard heeft ongelooflijk goed gepresteerd en hun titel is meer dan verdiend", aldus Anderlecht-manager Van Holsbeeck.


"Maar wij kunnen het ons niet permitteren om 25 jaar te wachten om kampioen te worden. Hier ligt de lat hoger. Wij blijven investeren in onze jeugd."

"De bewijzen zijn er: drie jaar geleden speelden we Champions League met een achterlijn Vanden Borre, Kompany, Traore en Deschacht, allemaal jongens die hier opgeleid zijn. Door jongens als Lamah en Tiote een tijdje uit te lenen en andere jonge talenten te laten rijpen bij Union proberen wij ook hen zo goed mogelijk voor te bereiden. Dat is ook nodig, want als we jonge gasten hun kans geven en verliezen, dan luidt de kritiek meteen dat Anderlecht hoger moet mikken. Het is dus voortdurend zoeken naar dat evenwicht tussen kansen voor dat jong talent en resultaten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.