"Standard is de terechte kampioen"

MAANDAG, 21 APRIL 2008, 07:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook de spelers zijn het erover eens dat Standard de titel verdient. "Standard is de terechte kampioen. Als je op drie speeldagen van het einde ongeslagen blijft, dan verdien je de titel", aldus Boussoufa.


Dat de Rouches tegen ons de titel pakken maakt niets uit", vindt Mbark Boussoufa. "Ik vond dat we een uitstekende eerste helft hebben gespeeld. Maar na het tegendoelpunt kreeg Standard vertrouwen en bakten we er niets meer van. Met het publiek achter zich groeiden de Rouches in de match en na het tweede tegendoelpunt was de match gespeeld."

"Ik heb gezegd dat ik er mijn kop voor zou leggen. We hebben geprobeerd, maar ik ben de eerste om te zeggen dat Standard de titel verdient", reageert Jele Van Damme. "We hadden graag de zege gepakt voor Constant en de mama van Mbo, maar helaas. We gaan nu voor de tweede plaats en de beker."

"We geloofden er echt in voor de match", vertelt doelman Davy Schollen. "We hoopten op de drie punten of minstens op één. Maar op basis van het wedstrijdverloop moeten we toegeven dat Standard verdiend won. Ja, eigenlijk is het wel wat pijnlijk dat wij hier hebben meegewerkt aan het kampioenenfeest van Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.