Boussoufa: "We zijn in vorm"

ZATERDAG, 19 APRIL 2008, 16:41 - driess
Anderlecht-Online No Image Found

Boussoufa doet graag mee aan de psychologische oorlogsvoering in de kranten. "We zijn allemaal in vorm, niemand speelt op dit moment beter dan wij", zo zegt de middenvelder.


"Als Standard zondag wint, verdient het de titel, maar zover is het nog niet. We gaan er alles aan doen opdat Standard niet tegen ons kampioen wordt. Er staat veel op het spel, maar vooral voor Standard. Als zij verliezen, zal dat een mentale opdoffer zijn".

"Ze zijn zenuwachtig in Luik, kijk maar naar hun opstelling tegen Gent in de beker. Wij zijn erg ontspannen en voelen ons goed. Zondag gaan we ervoor".

Boussoufa speelt volgens de media ook een match in de match, namelijk tegen zijn opvolger in de Gouden Schoen, Steven Defour. "Of Defour de schoen verdient? Ik gun het hem wel, maar in mijn ogen is Hasssan de echte Gouden Schoen. Ahmed verdient het gewoon meer door zijn prestaties het hele jaar lang".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.