Van Holsbeeck: "Wij zijn de druk gewoon"

VRIJDAG, 18 APRIL 2008, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Van Holsbeeck geeft in Het Nieuwsblad zijn visie over de topper. "4-0 verliezen doet geen deugd, dat geeft druk", aldus de manager. "Bovendien voel ik bij mijn spelers de wil om te tonen wie de sterkste is."


"Over het hele seizoen bekeken moet je eerlijk zeggen dat Standard het beste voetbal gespeeld heeft. In de tweede ronde zijn wij de betere, dat gaan we laten zien", zo klinkt Van Holsbeeck zelfzeker. "De druk is een voordeel voor Anderlecht. De spelers van Anderlecht kennen de situatie van Standard maar al te goed. Met nog matchen in Genk en Charleroi, zullen er toch mensen zijn die slecht gaan slapen bij Standard als ze van ons verliezen."

"Iedereen schreef ons af voor Europees voetbal, maar nu gaan we het wellicht voor de 44ste keer op rij halen: alleen Benfica en Barcelona doen dat ook. Als iedereen al op het graf van Anderlecht aan het dansen is, reageert de club altijd heel sterk. Het seizoen is nog niet geslaagd, maar het zal dat wel zijn als we tweede worden en de beker winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.